2019-01-25
Hela SLL har haft IT-problem sedan i torsdags - och även vi som är inkopplade i deras IT-miljö. Tekniska åtgärder har vidtagits som gör att de funktioner i IT-miljön som påverkades av störningar nu fungerar bättre. Arbetet med analys och åtgärder fortsätter. Det har bland annat påverkat kontakter...
2019-01-24
Tidigare fel är nu åtgärdade men vissa problem kan ändå fortfarande kvarstå. Vi ber om ursäkt för det och ber om överseende - vi hoppas att allt inom kort ska fungera helt felfritt.
2019-01-24
Vi har stora problem med våra datorer idag pga problem hos vår leverantör - och därför kan vi heller inte ta emot inringande samtal som vanligt till vår Barnmottagning. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas snarast kunna hjälpa er.
2019-01-22
PR Vård Barnmottagning tar fortsatt emot remisser gällande Stockholm´s barn för neuropsykiatriska utredningar. Viss osäkerhet tycks finnas kring vilka mottagningar som efter 1 januari tar emot remisser ang utredning av ADHD och ADD. Då vi är en BUMM går det utmärkt att fortsatt skicka remisser till...
2018-12-20
Under jul och nyår har vi öppet alla vardagar 8-17:00 men med reducerad personalstyrka. Vi vill också tacka för ett fint år och önska alla våra stora och små patienter en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År! Väl mötta 2019!
2018-12-18
Det är oerhört viktigt att det går att nå oss på ett smidigt vis. Telefonerna på PR Vård går varma dynet runt och många vill nå oss. Därför valde PR Vård nyligen att byta till en telefonväxel med högre kapacitet (Tele2). Alla telefonnummer är desamma som tidigare (se "kontakta oss").
2018-10-25
Vi söker nu fler medarbetare till vår enhet i Liljeholmen. Sjuksköterskor • Fasta tjänster samt extrapersonal • Med B-körkort Undersköterskor • Extrapersonal Kl 17:30 håller vi en presentation om företaget. Därefter har du möjlighet att få träffa rekryterande personal direkt på plats. Ta...
2018-05-25
Om du vill veta hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa vår integritetspolicy här.
2018-05-23
Vi vet att det varit svårt att nå oss via telefon men just nu är vi inne i ett omfattande arbete för att underlätta telefonkontakt med oss. Allt är inte klart men redan nu når du oss enklare. Vill du boka tid eller rådfråga kan du dessutom alltid söka oss via 1177´s E-tjänster.
2018-02-15
Under februari månad genomförs en pilotstudie som syftar till att undersöka möjligheterna kring hur PR Vård skulle kunna erbjuda ett entreprenadskoncept mot vårdcentralerna i Stockholms län. Piloten utförs på Helsas vårdcentral i Vallentuna.