Information till patienter och anhöriga angående Coronavirus covid-19

 

PR Vård följer myndigheternas riktlinjer avseende spridningen av Coronaviruset.

De basala hygienrutinerna följs och vi är som arbetsgivare extra noga med att följa upp att våra medarbetare stannar hemma även vid lindriga symtom av luftvägsinfektioner.

 

Vid frågor ring 1177. För information följ Folkhälsomyndighetens hemsida.

PR Vård Hemsjukvård arbetar i dag på uppdrag av landsting, kommuner och privata aktörer i vården. Varje år utför vi cirka 1.000.000 hemsjukvårdsbesök till patienter boende i Stockholms län.

Personlig, trygg och säker hemsjukvård

Vårt mål är att i alla lägen ge patienten en personlig, säker och trygg vård i hemmet. För oss är det viktigt att patienten känner sig delaktig i sin vård och vi värnar alltid om patientens integritet. Vi strävar efter att hålla en hög kvalitet och ha tydliga mål för att hela tiden förbättra vården för patienterna. För att kunna uppnå detta har vi kvalificerade medarbetare med erfarenhet från hemsjukvården som delar vår uppfattning om vad god vård och omsorg är.

Med vårt certifierade ledningssystem för kvalitet och miljö som grund strävar vi efter att påverka miljön så lite som möjligt samt uppnå en fullgod patientsäkerhet i alla lägen. Därför kvalitetssäkrar vi kontinuerligt arbetsrutiner, kommunikationsvägar och omvårdnadskvalitet.

Tillgänglighet

Varje kväll arbetar sjuksköterskor och undersköterskor med att utföra hemsjukvårdsbesök på uppdrag av olika aktörer. Planerade besök och inkommande larm som kräver sjuksköterskekompetens utförs uteslutande av distrikts- eller sjuksköterskor.

Våra områden

På uppdrag av Stockholms läns landsting ansvarar PR Vård för den basala hemsjukvården kl 17.00-08.00 vardagar och dygnet runt under helger i följande områden i Stockholm:

Innerstaden:
Östermalm, Kungsholmen, Norrmalm och Södermalm, Hägersten-Liljeholmen.

Söderort:
Enskede-Årsta-Vantör, Farsta, Skarpnäck, Skärholmen, Älvsjö och Huddinge.

Sydväst:
Södertälje, Salem, Nykvarn och Botkyrka. 

Sydost:
Tyresö, Haninge och Nynäshamn.

Nordost:
Täby, Vallentuna, Danderyd, Österåker, Vaxholm och Lidingö.

 

Kontakta oss så berättar vi gärna mer!