PR Vård Hemsjukvård arbetar i dag på uppdrag av landsting, kommuner och privata aktörer i vården. Varje månad utför vi cirka 70 000 hemsjukvårdsbesök till patienter boende i Stockholms län.

Personlig, trygg och säker hemsjukvård

Vårt mål är att i alla lägen ge patienten en personlig, säker och trygg vård i hemmet. För oss är det viktigt att patienten känner sig delaktig i sin vård och vi värnar alltid om patientens integritet. Vi strävar efter att hålla en hög kvalitet och ha tydliga mål för att hela tiden förbättra vården för patienterna. För att kunna uppnå detta har vi kvalificerade medarbetare med erfarenhet från hemsjukvården som delar vår uppfattning om vad god vård och omsorg är.

Med vårt certifierade ledningssystem för kvalitet och miljö som grund strävar vi efter att påverka miljön så lite som möjligt samt uppnå en fullgod patientsäkerhet i alla lägen. Därför kvalitetssäkrar vi kontinuerligt arbetsrutiner, kommunikationsvägar och omvårdnadskvalitet.

Tillgänglighet

Varje kväll arbetar 70 sjuksköterskor och undersköterskor med att utföra hemsjukvårdsbesök på uppdrag av olika aktörer. Under helger dagtid är det närmare 140 personer i tjänst. Planerade besök och inkommande larm som kräver sjuksköterskekompetens utförs uteslutande av distrikts- eller sjuksköterskor. Med sex lokalkontor och 138 miljövänliga bilar i drift finns vi alltid tillgängliga för våra patienter och uppdragsgivare.

Våra områden

På uppdrag av Stockholms läns landsting ansvarar PR Vård för den basala hemsjukvården kl 17.00-08.00 vardagar och dygnet runt under helger i följande områden i Stockholm:

Innerstaden:
Östermalm, Kungsholmen, Norrmalm och Södermalm, Hägersten-Liljeholmen.

Söderort:
Enskede-Årsta-Vantör, Farsta, Skarpnäck, Skärholmen, Älvsjö och Huddinge.

Sydväst:
Södertälje, Salem, Nykvarn och Botkyrka. 

Sydost:
Tyresö, Haninge och Nynäshamn.

Nordost:
Täby, Vallentuna, Danderyd, Österåker, Vaxholm och Lidingö.

 

Kontakta oss så berättar vi gärna mer!